171 de noi centre de vaccinare. Premierul Florin Cîțu: după 15, vom imuniza 100.000 de persoane pe zi

Flacoane   FOTO: pixabay
Premierul Florin Cîțu a declarat că săptămâna viitoare se deschid alte 17 de centre de vaccinare împotriva COVID.

Prim-ministrul Florin Cîțu a afirmat duminică, 11 aprilie, că se deschid noi centre de vaccinare și după mijlocul lunii se vor putea imuniza câte 100.000 de români zilnic.

”În ceea ce priveşte campania de vaccinare, săptămâna viitoare, se mai deschid 171 de centre noi pentru vaccinare. După 15, vom avea capacitatea să vaccinăm 100.000 de persoane pe zi. Este foarte important pentru toată lumea să înţeleagă că este singura soluţia de a depăşi pandemia. Pe lângă faptul că este singura soluţie de a deschide economia, este important şi din punct de vedere al sănătăţii, doar prin vaccinare putem să mergem mai departe şi putem să lăsăm pandemia în urmă, de aceea am făcut tot ce este posibil, toate resursele necesare pentru a avea dozele de vaccin. Avem dozele necesare să vaccinăm 5 milioane la sfârşitul lunii mai - începutul lunii iunie, 10 milioane la sfârşitul lunii iulie - începutul lunii august. Dozele sunt, vin în România, trebuie doar să ne vaccinăm. Încurajez pe toţi românii să se înregistreze pe portalul ro.vaccinare şi să se vaccineze", a spus Cîţu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel