3 răniți în urma exploziei de la Petromidia. Ministerul Sănătății: o persoană cu arsuri pe 45% din suprafața corpului UPDATE

UPU
Reprezentanții Ministerului Sănătății face precizări privind explozia de la Petromidia, județul Constanța.

UPDATE 14.23 Starea victimele preluate de UPU Spital Clinic Județean de Urgență Constanța: au fost preluate la UPU Spital Clinic Județean de Urgență Constanța un număr de 2 victime cu arsuri. Din prima evaluare, este vorba despre 2 persoane cu vârsta în jurul a 50 de ani, 1 persoană cu arsură pe 40% din suprafața corporală, grad II A/II B, și 1 persoană cu arsură pe 35% din suprafața corporală, grad II A/II B.

Știrea inițială:

Reprezentanții Ministerului Sănătății au făcut publică o informate privind situația victimelor în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

”Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență (COSU) din cadrul Ministerului Sănătății, în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia Năvodari s-au înregistrat 3 victime:

• 1 cu arsuri pe aproximativ 45% din suprafața corporală și care este transportată cu elicopter SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru stabilizare și evaluare
• 1 victimă cu traumatism lombar 
• 1 victimă cu arsură la nivelul feței”, se arată în comunicarea oficială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel