8 produse alimentare pe care le poți consuma în siguranță, dacă ești la dietă

Slăbit
Sunt persoane care adoră să mănânce non-stop, iar acest lucru se vede imediat la greutatea lor. Dar sunt unele alimente care pot ajuta să-și învingă foamea, atunci când sunt la dietă.

În general, atunci când ținem o dietă ne sunt interzise exact acele alimente pe care le dorim cel mai mult. Deci, dacă nu doriți să renunțați la plăcerea de a mânca pentru a pierde în greutate sau dacă doriți să slăbiți, iată 8 produse pe care puteți să le adăugați în alimentație. Sunt produse keto, dietetice și nu vă vor aduce kilograme în plus. 

Chips-uri proteice

Chipsurile crocante, condimentate și reci sunt gustarea sărată perfectă pentru a fi păstrată în cămară ori de câte ori aveți poftă. Nu au conservanți adăugați și sunt fabricate cu proteine complete, pe bază de lactate, pentru a oferi corpului dumneavoastră 9 aminoacizi esențiali.

Supresoare ale apetitului

Acest produs elimină pofta de hrană și crește energia prin îmbunătățirea metabolismului prin curățarea sistemului digestiv și menținerea nivelului de colesterol sub control. În loc să mori de foame pentru un corp de dimensiuni zero, contați pe acest supliment lichid de ardere a grăsimilor pentru a face treaba cu ușurință.

Batonul keto cu granola

Cu doar 1g zahăr și 2g carbohidrați net, acezt baton este ideal când sunteți la dietă. Luați o mușcătură în timp ce vă antrenați în sala de gimnastică sau jogging prin parc și nu trebuie să vă simțiți vinovați ca și cum ați mânca aceste batoane de ciocolată.
Băutură fără proteine fără gluten
În loc să alegeți băuturi răcoritoare carbogazoase, este mai bine să preferați băuturi ușoare și răcoritoare. Acesta vine cu aromele fructate de ananas, grapefruit și portocală pentru a vă potoli setea.

Cremă de vanilie Shake

Consumul de alimente crude pentru scăderea în greutate nu înseamnă că nu vă puteți răsfăța cu niște shakeuri dulci de vanilie. Acestea sunt produse excepționale de înlocuire a meselor, care combat foamea până la patru ore.

Jeleuri cu oțet de mere

Aceste jeleuri sunt gustoase și vă ajută să ameliorați problemele de digestie, experimentați mai multă energie, susțineți imunitatea, veți simți cum corpul se detoxifiază cu aceste jeleuri.

Ceai verde  antioxidanți esențiali, făcându-l o băutură delicioasă și sănătoasă!

Biscuiți cu ciocolată keto

Aceste delicioase fursecuri choco sunt perfecte pentru a vă bucura de dulciuri fără toate carbohidrații și zahărul care se găsesc în fursecurile tradiționale. Perfecte pentru dietele ketogene și cu conținut scăzut de carbohidrați, aceste cookie-uri keto sunt alegerea inteligentă!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel