A chemat pompierii ca să-i scoată inelul de logodnă de pe deget. Ce a pățit o tânără

Inel de logodnă. Foto: Pixabay
O tânără din Chișinău a fost nevoită să cheme pompierii ca să-i dea jos inelul de logodnă. Iubitul ei este „vinovat”!

Pompierii din Chişinău au fost chemați să rezolve o situație cu totul ieșită din comun. O tânără a sunat la 112 pentru că nu-și mai putea scoate inelul de logodnă de pe deget, la scurt timp după ce acceptase cererea de căsătorie pe care o primise de la iubitului ei.

Iubitul greșise, din păcate, mărimea inelului de logodnă, dar fata, în culmea fericirii, și l-a îndesat pe deget. La un moment dat, a observat că degetul începe să i se umfle și spa speriat, așa că a chemat pompierii s-o ajute. 

„Tânăra a decis totuși să-l poarte, reușind să-l păstreze pe deget în timp ce era la muncă, dar nu a putut să-l scoată. Astfel, a fost nevoită să sune la 112 direct de la serviciu. Am fost nevoiți să folosim foarfecele pentru tăierea sârmei. Din fericire, degetul fetei nu a avut de suferit, iar inelul urmează să fie reparat”, a spus pompierul care a salvat-o pe domnișoară.

Pompierul au ținut să le dea și sfaturi tinerilor îndrăgostiţi, ca să nu pățească precum cuplul în cauză: 

„Oferiți inele cu mărime corespunzătoare, este mult mai plăcut să le puneți pe deget, decât să le scoateți cu ajutorul salvatorilor”, a conchis pompierul, conform unimedia.info.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel