Academia de Sănătate: Totul despre transplantul tisular, cu dr Andrei Nica

Operație de transplant
EXCLUSIV
Luni, 21 iunie, de la ora 11.00, la e nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel Popescu, invitat va fi dr Andrei Nica, consilier al Agenției Naționale de Transplant pe probleme de țesuturi și responsabilul Băncii de țesut de la Spitalul Clinic Colentina.

„La această ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe doctorul Andrei Nica, consilier al Agenției Naționale de Transplant pe probleme de țesuturi și responsabilul Băncii de țesut de la Spitalul Clinic Colentina.

O să discutăm, evident, problema transplantului tisular, care a fost destul de puțin discutată în România, în comparație cu  transplantul de organe, foarte cunoscut de altfel și ale cărui rezultate au fost analizate și ale cărui cifre se cunosc și așa mai departe. Despre transplantul de țesuturi s-a vorbit ceva mai puțin, deși este la fel de important din foarte multe punct de vedere.

Poate în ultimul timp s-a vorbit ceva mai mult de Banca de țesuturi de la Spitalul Colentina al cărei responsabil este doctorul Andrei Nica, în contextul în care Spitalul Colentina a devenit unitate medicală COVID-19, motiv pentru care această bancă nu a putut să funcționeze ca de obicei”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii.

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 21 iunie, de la ora 11.00 și reluată la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel