ACCIDENT CUMPLIT la SUCEAVA: Un microbuz cu 19 copii și 2 mașini, implicate. PLANUL ROȘU, activat!

Accident Arbore, Suceava. Foto: ISU Suceava
Accident Arbore, Suceava. Foto: ISU Suceava
Accidentul din Arbore, Suceava. Foto: Monitorul de Suceava / Dănuț Ghiață
Accidentul din Arbore, Suceava. Foto: Monitorul de Suceava / Dănuț Ghiață
  • Accident Arbore, Suceava. Foto: ISU Suceava
  • Accidentul din Arbore, Suceava. Foto: Monitorul de Suceava / Dănuț Ghiață
Un microbuz cu 19 copii la bord a fost implicat într-un accident rutier cu alte două mașini, în localitatea Arbore, din județul Suceava, în jurul orei 14.00. În total, în accident sunt implicate 26 de persoane, dintre care două ar avea fracturi. A fost activat Planul Roșu de intervenție. 

„Sunt 26 de persoane implicate în acest accident. 19 copii și șoferul se aflau în acel microbuz școlar, iar în celelalte două autoturisme se aflau 6 persoane. Toate persoanele, din fericire, sunt conștiente și cooperante, iar la fața locului, odată activarea Planului  Roșu de intervenție au fost trimise nu mai puțin de 10 ambulanțe, printre care și autospeciala de transport victime multiple. În momentul de față se evaluează și restul victimelor, doar dintre ele au fracturi mai grave, iar restul sunt de cod galben și se evaluează în continuare. (...) Sunt evaluate medical și dacă va fi cazul, cine are nevoie de transport la spital, va fi transportat. (...) Sunt trei medici la fața locului, inclusiv ambulanța de Terapie Intensivă mobilă care este cea mai bine dotată ambulanță”, a explicat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. 

Monitorul de Suceava anunță că deja 7 persoane ar fi fost transportate la spital. În urma impactului, microbuzul în care erau copiii s-a răsturnat în șanț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel