Actor din "Trăsniții" (Prima TV), lovitură dură: CANCER. A ajuns pe masa de operație

Actor din celebrul serial "Trăsniții" a fost operat de cancer la rinichi.

Constantin Zamfirescu, zis Gogoașe, din serialul Trăsniții (Prima TV) s-a operat, în urmă cu mai bine de patru luni, de cancer la rinichi. Diagnosticul a căzut ca un trăsnet, însă Gogoașe nu și-a pierdut speranța, ba chiar a reușit să facă față acestui coșmar.

Pentru ca operația să reușească, actorul a avut nevoie de sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar”, a fost mesajul postat de Gogoașe pe Facebook.

Cum se simte acum

„E bine şi din punct de vedere al trupului, dar şi din cel al psihicului. Că nu a fost tocmai simplă operaţia aceea. Costică ţine azi regim alimentar. Spre exemplu, visează azi la o farfurie cu doi mici şi muştar? Rămâne doar cu visul. Îşi doreşte o friptură în sânge? Îşi cam pune pofta în cui! Se bucură de o bucată foarte slabă de carne şi aceea preparată cu grijă!”, a dezvăluit un actor din trupa Trăsniții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel