Actorul Ion Caramitru, internat în spital. Cum se simte

Actorul Ion Caramitru a ajuns de urgență la spital. Acesta nu va participa la Festivalul Serile Filmului Românesc din Iași.

Celebrul actor Ion Caramitru se confruntă cu probleme de sănătate. A ajuns de urgență la spital, unde va mai sta internat cel puțin patru zile pentru mai multe investigații amănunțite. Marele actor ar fi trebui să fie prezent la Iași la Festivalul Serile Filmului Românesc în Piața Unirii, dar totul a fost anulat din cauza problemelor sale de sănătate. 

”Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav”, a declarat Andrei Giurgia, potrivit Agerpres. 

Chiar dacă va mai sta internat câteva zile, starea lui de sănătate este una bună. Andrei Giurgia a dezvăluit că nu este vorba despre Covid.

Mai multe despre starea sa, puteți citi pe Spectacola.

La Gala de deschidere a SFR va fi proiectat, în aer liber, filmul "Ştefan Luchian", o producţie din 1981 care poartă semnătura regizorului Nicolae Mărgineanu, în care Ion Caramitru interpretează un rol magistral.

Vor fi prezenţi actriţa Maria Ploae, ambasadoarea SFR, criticul de film Irina-Margareta Nistor şi regizorul Nicolae Mărgineanu. Filmul împlineşte anul acesta 40 de ani de la lansare.

Andrei Giurgia a mai precizat că în cadrul ediţiei din acest an a festivalului va fi prezent actorul Horaţiu Mălăele, cel căruia în 2020 i-a fost dedicată cea de-a XI-a ediţie a SFR. În perioada în care a fost organizat evenimentul Mălăele nu a fost prezent deoarece fusese confirmat pozitiv cu COVID.

"Anul acesta, pentru că anul trecut nu a reuşit să vină la noi pentru că noul coronavirus a făcut multe probleme, domnul Horaţiu Mălăele vine la Iaşi. Vine cu o surpriză, va susţine şi un spectacol la Teatrul Naţional", a anunţat Giurgia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel