Actrița Oana Pellea, test PCR pozitiv: mă felicit că m-am vaccinat
Autor: Adisa Codruț pe 13 oct, 22:01 | Vaccinuri

Test rapid salivă. Foto: Protejat.ro

Actrița Oana Pellea a anunțat pe rețelele sociale că testul PCR a iești pozitiv și este bolnavă de COVID.

Actrița Oana Pellea a postat pe rețelele sociale un mesaj despre rezutatul testului PCR pe care l-a făcut duă o săptămână în izolare: pozitiv. Artista și-a făcut ambele doze de vaccin anti-COVID.

”Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19.

Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat ”Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul!

Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact.Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâneîin izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, notează Oana Pellea.

Vaccinuri Vezi toate articolele