Alexandru Arșinel, externat de la Institutul Matei Balș: Mă simt bine

Alexandru Arșinel   Foto: Facebook
Actorul Alexandru Arșinel a fost externat luni, 10 mai, de la Institutul Matei Balș. Acolo a fost internat trei săptămâni deoarece s-a îmbolnăvit de COVID.

Actorul Alexandru Arșinel, director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București, a fost externat, luni, 10 mai, de la Institutul Matei Balș din București. A fost internat trei săptămâni acolo după ce s-a îmbolnăvit cu infecția COVID. Actorul și soția lui s-au infectat la două luni după ce s-au vaccinat.

”Chiar acum mă externează, mă simt bine. Medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel pentru gândul.ro, potrivit Antena 3.

Alexandru Arșinel suferă de diabet, iar în urmă cu 8 ani a fost supus unui transplant de rinichi. În 2017 i-a fost montat un stent, într-o intervenție pe cord.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel