Ambulanță implicată într-un grav accident de circulație. Pacienta cu COVID-19 a decedat

Ambulanță
O pacientă cu COVID-19 care era transferată de la Buzău la Bacău a decedat, marţi seara, după ce ambulanţa cu care era transportată a intrat într-un cap de pod şi s-a răsturnat, pe E85, la Mărăşeşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Prin apel 112, a fost sesizat faptul că pe DN2-E85, la Mărăşeşti, o ambulanţă care transporta o pacientă s-a răsturnat pe partea carosabilă. Ambulanţa transfera pacienta de la Buzău la Bacău. Din nefericire, a rezultat decesul pacientei şi rănirea a două persoane care făceau parte din echipaj", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vrancea, pacienta era infectată cu virusul SARS-CoV-2 şi era transferată la Buhuşi cu ambulanţa, fiind intubată.

Cum s-a petrecut accidentul

 

"Ambulanţa transporta un pacient COVID-19 pozitiv, intubat, spre Buhuşi. În urma accidentului, pacienta a murit, iar medicul de pe ambulanţă a suferit un traumatism cervical şi traumatism de membru inferior, fiind preluată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani. Şoferul şi ambulanţierul nu au suferit traume", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

Din primele verificări ale Poliţiei, în zona căii ferate care traversează DN2-E85, conducătorul ambulanţei a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat pe sensul opus de mers.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel