Andra: Eram toată vânătă, atât de zăpăcită de frică aia să nu o pierd pe mama

Andra a povestit, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, cum medicii i-au depistat mamei sale o tumoră de 15 centimetri și cât de greu a fost momentul pentru ea.  

Andra a povestit în cadrul podcastului Fain și Simplu, realizat de Mihai Morar, despre suferința prin care a trecut în momentul în care mama sa a ajuns pe masa de operație.

”La un moment dat ne-am dus să facem un set de analize și am zis să facem și un ecograf. Și când au văzut analizele și ecograful, au zis că de urgență trebuie să meargă la Fundeni. Vă recomand să vă operați rapid. Avea o tumoră de 15 cm pe un rinichi și ei credeau că s-a extins și la ficat, a fost foarte greu. Ne-am dus la Fundeni dimineața. Eu la 8 dimineața i-am sunat pe frații mei și la 2 după-amiază ei erau în București toți. Am simțit că pot să împart durerea cu frații mei. (...)

A fost o operație destul de grea și multe ore și eu am fost nevoită să plec la concert, dar am știut că sunt acolo frații mei și am putut să împart durerea asta cu ei. Și a stat toate zilele de Paști acolo, am făcut cu rândul eu și frații mei și ne-am dus la ea. (...) A fost un „hop” în viața noastră. Nu mai eram bună de nimic. Știu că în perioada aia nici nu puteam să urc scările. Eram toată vânătă, atât de zăpăcită de frică aia să nu o pierd pe mama”, a mărturisit Andra în cadrul podcastului.

Ce a mai spus artista puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel