Andreea Ibacka, primele imagini de pe patul de spital după ce a născut. Cum se simte actrița

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka a făcut primele declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Andreea Ibacka și Cabral sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinți pentru a doua oară. Recent, actrița din ”Adela” a făcut acum primele declarații pe rețelele de socializare după ce a născut. Ea a ținut să le mulțumească fanilor pentru numeroasele mesaje pe care i le-au transmis în tot acest timp, dar i-a transmis și soțului ei, Cabral, un mesaj amuzant prin care i-a mărturisit că de acum ea nu mai e grasă.

”Am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri și emoții cât se poate de pure și sincere și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut da, Cabral eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine”, a spus Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea Ibacka se află și ea la maternitate de una singură, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Actrița a precizat că bebelușul său este bine, ea de asemenea la fel, iar acum așteaptă cu bucurie să fie externați și să meargă acasă.

”Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea, am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, m-a adus soțul, sunt singură la maternitate, dar suntem foarte bine atât eu cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși”, a mai spus vedeta.

Citește continuarea pe Spectacola și află cu ce probleme s-a confruntat pe parcursul sarcinii

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel