Andrei Baciu: 105 operatori economici au demarat activitatea de imunizare a angajaților

Dr Andrei Baciu. Foto: Facebook
Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat marți, 4 mai, într-o conferință de presă, că 105 operatori economici au început deja vaccinarea angajaților.

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a afirmat, marți, 4 mai, într-o conferință de presă, că 105 operatori economici au început vaccinarea împotriva COVID a angajaților.

”În acest moment avem un număr de 105 operatori economici care au demarat deja activitatea de imunizare a angajaților, din care 31 de operatori din domeniul HoReCa. Avem 47 de echipe care s-au deplasat către acești operatori privați pentru a desfășura activitatea de vaccinare la sediul lor și până acum avem 5.011 persoane vaccinate. Județele cu activitatea cea mai intensă, după numărul de persoane vaccinate: București - 1.888, Bihor - 885, Dolj - 504, Brașov - 500. După numărul de operatori economici care au demarat vaccinarea: Alba - 15, Hunedoara - 15, Bihor - 14, Dolj - 14, Mureș - 7. Sunt județe în care această activitate nu a început. Încurajez să se desfășoare activitatea și aici, mai ales că sunt echipe mobile, doze de vaccin și e esențială relansarea economică. În plus, putem preveni apariția de focare”, a declarat secretarul de stat Andrei Baciu, potrivit B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel