Baia mult dorită cu investiție minimă. La ce trucuri neașteptate poți apela

Baie pe nuanțe de albastru închis  FOTO: pixabay
Rafturi suspendate, plante și anumite culori la mânere și bateriile de la cadă pot transforma banala baie într-un loc luxos de răsfăț.

Experții în design interior dezvăluie unele idei care pot transforma o banală baie într-un spa.

Iată câteva sugestii:

1. Adăugați subtile nuanțe aurite - gândiți-vă să schimbați mânere și bateriile cu altele pe nuanțe aurii; puteți încerca un cadran auriu la oglindă; nuanța aurie oferă un look stilat băii.

2. Adăugați rafturi - e o idee genială pentru spațiile mici, mai ales dacă aveți o baie mică; puneți rafturi deschise pe pereți, adăugați câteva coșuri pentru prosoape, săpunuri fanteziste.

3. Nu uitați de plante -  au un mod unic de a face o cameră să se simtă mai primitoare și mai sofisticată; luați în considerare încorporarea câtorva plante suculente sau aeriene ușor de îngrijit.

4. Lumânări - creează o atmosferă relaxantă; chiar și cel mai simplu aranjament va face diferența.

5. Folosiți mijloace atipice pentru depozitarea prosoapelor - o scară de lemn în locul unui suport tradițional pentru prosoape (sau în plus față de unul) va încălzi imediat aspectul; în plus lemnul va da o notă organică, primitoare pe care doar elementele din natură o pot aduce, potrivit thespruce.com.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel