Bărbat grav rănit din Prahova, în drum spre Spitalul Bagdasar din Capitală. Are arsuri pe 79% din corp

UPU
Un bărbat de 47 de ani, din județul Prahova, are arsuri pe 70% din suprafața corpului și se află în drum spre Spitalul Bagdasar din București.

Un bărbat de 47 de ani a fost grav rănit, joi după-amiază, după explozia unei butelii. Acesta are arsuri pe 70% din suprafața corpului și pe căile aeriene, precizează reprezentanții Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Nenorocirea s-a produs în satul Coada Malului din comuna prahoveană Măgurele. Incidentul nu a fost urmat de incendiu. După evaluarea victimei, medicii susțin că bărbatul suferă arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 70% din suprafaţa corporală şi pe căile aeriene.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni a declarat că acest bărbat se află deja în drum spre unitatea medicală și că este un loc disponibil pentru acesta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel