Bebelușul care nu poate plânge: cum îl afectează boala rară de care suferă micuțul

Lucinda Andrew și fiul ei, care suferă de o boală rară  Foto: Facebook
Leo Andrews, în vârstă de doar 6 luni, a fost diagnosticat cu o afecțiune rară, care se manifestă îngrozitor.

Lucinda Andrews, în vârstă de 32 ani, este mama lui Leo, un băiețel în vârstă de doar 6 luni care se luptă cu o afecțiune gravă. Mai exact, micuțul nu poate să plângă, dar boala  îl face să aibă niște crize puternice. Mama băiețelului se luptă în fiecare zi pentru a găsi un tratament ca să-l scape pe fiul ei de această afecțiune îngrozitoare.

Lucinda a observat că imediat după naștere, băiețelul nu își mișca nici mâinile, nici picioarele. Mai mult decât atât, se pare că medicii au observant că nu răspunde la mai mulți stimuli, iar micuțul nu reușea să își miște nici capul dintr-o parte în alta.

În urma mai multor investigații, medicii au descoperit că Leo suferă de o boală genetică care îi afectează o proteină din organism, având efecte neașteptate asupra genei TBCD. Afecțiunea lui e atât de rară încât specialiștii nici măcar nu aveau un nume pentru ea. În locul plânsului, Leo are crize epileptic și probleme de respirație din cauza bolii misterioase, potrivit Daily Mail.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despre această boală extrem de rară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel