Berbec, Fecioară, Săgetător: Pastele PERFECTE pentru fiecare ZODIE

Confuz cu privire la ce paste să mănânci la prânz sau cină? Nu îți face griji, suntem aici pentru a te ajuta cu o listă cu cele mai potrivite paste pentru fiecare semn zodiacal.

De la spaghete la penne, când vine vorba de paste, toată lumea iubește aceste feluri de mâncare italiene. Pastele, fie cu sos roșu sau alb, te pot înveseli într-o zi anostă sau îți pot face zilele fericite și mai bune!

Un bol cu paste delicioase este felul de mâncare pentru orice ocazie specială. Când vine vorba de semne zodiacale, există o anumită pastă pentru fiecare zodie. Deci, iată cele mai potrivite paste pentru tine, în funcție de zodia ta.

Berbec 

Tortellini sunt pastele ideale pentru nativii Berbec, deoarece sunt la modă și neconvenționale la fel ca ei. 

Taur

Taurii sunt oameni tradiționali și de modă veche, care preferă clasicul în locul modernului. Pastele Linguine sunt cele mai potrivite pentru nativii Taur, deoarece se numără printre cele mai tradiționale tipuri de paste.

Gemeni

Ziti este o pastă ușor de făcut, care se prepară în câteva minute. Acest lucru este cel mai potrivit pentru Gemeni, deoarece pot găti un fel de mâncare copios pentru oaspeți într-o clipită și au suficient timp pentru a socializa și a interacționa cu ei, ceea ce vine în mod natural la nativii Gemeni.

Rac

Pastele Gnocchi sunt compacte și se potrivesc cel mai bine cu sosuri gătite acasă. Acest tip de paste se potrivește perfect nativilor Rac, cărora le place întotdeauna confortul și relaxarea.

Leu

Când vine vorba de nativii Leu, cărora le place să fie în centrul atenției, Lasagna este pasta ideală pentru ei, deoarece atrage imediat atenția tuturor.

Fecioară

Pentru Fecioarele perfecționiste și orientate spre detalii, Ravioli sunt pastele cele mai potrivite, deoarece necesită mult timp și efort pentru preparare. 

Citește și Berbec, Fecioară, Scorpion: Află cu ce legumă semeni cel mai mult, pe baza semnului tău zodiacal

Balanță

Nativii Balanță sunt persoane care pot purta o conversație cu oricine. La fel ca ei, și pastele Fettuccine sunt ușor de asociat cu multe preparate și sunt delicioase cu orice fel de sos.

Scorpion

Lasagna este pasta perfectă pentru Scorpioni, deoarece are multe straturi, la fel ca personalitatea Scorpionului.

Săgetător

Spaghetele sunt pastele ideale pentru Săgetători, deoarece sunt dezordonate și răsucite, la fel ca Săgetătorii, care au o latură dezordonată și complicată a personalității lor.

Capricorn

Pastele Tortellini sunt compacte și pline de surprize. Și nativii Capricorn sunt preciși și orientați spre detalii, dar, în același timp, au o latură ascunsă și aventuroasă.

Vărsător

Vărsătorii sunt neconvenționali și nonconformiști, cărora le place să facă lucrurile în felul lor. Pastele Orecchiette au, de asemenea, o formă ciudată și distinctă, o caracteristică diferită de restul tipurilor de paste.

Pești

Pastele Gigli au o formă artistică și unică, ce pot fi asortate cu ușurință cu o gamă largă de sosuri. Și nativii Pești sunt ființe artistice și creative, pline de viață, care pot conversa cu oricine despre orice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel