Bianca Drăgușanu: alimentul la care nu ar renunța niciodată

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Ea a răspuns mai multor întrebări la Spectacola, printre care a vorbit și despre mâncare. Iată alimentul la care nu ar renunța niciodată:

Bianca Drăgușanu a răspuns mai multor întrebări la Spectacola, iar printre ele a vorbit și despre dieta ei, dar și despre ce voia să se facă

Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

BIANCA DRĂGUȘANU: Shaworma cu de toate, mai puțin ceapă (n.r. râde). Eu mă pot adapta, în funcție de buget și de timp. Dar dacă sunt pe fugă, îmi iau o Shaworma la farfurie, fără ceapă, fără cartofi și fără lipie. 

Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța.

Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen „Survivor” sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază. 

Și-a dorit să devină medic estetician

SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

BIANCA DRĂGUȘANU: Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună.

Citește interviul întreg pe Spectacola și află toate răspunsurile la întrebările incomode. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel