Bogdan Stanoevici, VESTE BUNĂ. Starea de sănătate fostului ministru

Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook
Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, care a avut și COVID-19, este internat în continuare. 

Fostul ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, care a avut și COVID-19, este internat în continuare la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitală. 

De 10 zile el este supus unei proceduri care practic înlocuiește plămânul său afectat, ECMO - Oxigenare prin membrană extracorporală. În majoritatea timpului este sedat, pentru că procedura presupune ca sângele lui să fie scos din corp, oxigenat de un aparat și reintrodus în organism.

„Vestea bună este însă că în momentul în care nu e sedat, Bogdan Stanoevici este cooperant. Nu poate fi ținut nesedat mult timp, pentru că e o situație dificil de suportat”, a explicat Adina Angelescu, la Antena3. 

Bogdan Stanoevici va mai sta încă cel puțin 7 zile conectat la ECMO. Medicii sunt încă rezervați în privința prognosticului său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel