Care este stare de sănătate a lui Benone Sinulescu. Cântăreț de folclor: glumește cu asistentele

FOTO Facebook
Artistul Benone Sinulescu este internat de mai bine de o săptămână în Spitalul Județean Arad.

Artistul Benone Sinulescu se simte bine, este comunicativ și are o atitudine pozitivă, afirmă profesorul Anton Hadăr. Cântărețul de muzică populară este internat de mai bine de o săptămână după ce sănătatea sa se deteriorase rapid.

”„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a afirmat Anton Hadăr.

O reacție pozitivă vine și dinspre cântărețul de folclor Nicolae Datcu: ”Am vorbit cu Leni aseară și a zis ca Nea Beni glumește cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”.

Directorul medical al Spitalului Județean Arad, Lenuța Timiș, afirmă că Benone Sinulescu este ”stabil” și că ”încă se fac investigații”.

”Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuție o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a spus Lenuța Timiș, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel