Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu după ce a fost externat din spital: ”Oboseam repede”

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu a vorbit despre starea sa de sănătate după ce a fost externat din spital. Fostul milionar de la Izvorani a fost infectat cu COVID-19.

Irinel Columbeanu a trecut prin momente grele după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta a fost internat în spital, acolo unde a petrecut mai multe zile. Din fericire, fostul milionar a fost externat, iar starea lui de sănătate este mult mai bună. Cu toate astea, Irinel Columbeanu a declarat că a rămas cu câteva sechele după această perioadă. Mai exact, acesta se simte destul de obosit și fără vlagă.

”Eu simt că în timp voi recupera și acest mic handicap care a mai rămas. În spital nu am avut stări mai grele, am ajuns acolo, am fost internat, mă rog, așa, și am observat că nici eu și nici ceilalți colegi de salon nu aveam manifestări violente”, a povestit Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Irinel Columbeanu a mai povestit că a stat în spital fix zece zile. Acesta a început să se simtă rău când era acasă, singur, însă nu s-a gândit niciodată că viața lui poate fi pusă în pericol.

”Frică de moarte, în general, nu am, dar nu asta e ceea ce e de spus. Mi se pare că acest virus este foarte pervers, așa o fi fost creat, în sensul că la început te lasă să crezi că nu ai nimic, că ți s-a părut”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Acesta s-ar fi simțit rău în ultimele zile, așa că a decis să își facă un test. Acesta a ieșit negativ, iar Irinel Columbeanu a decis că se poate trata singur, însă starea lui s-a agravat. 

Citește continuarea pe Spectacola și află ce s-a întâmplat apoi cu Irinel Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel