Câtă ciocolată este sănătos să mâncăm. Dr Anca Hâncu ne spune

Ciocolata
EXCLUSIV
Unul dintre cele mai devorate și savuroase deserturi este ciocolata, care, potrivit medicilor nutriționiști, trebuie consumată cu moderație.

Producătorii de ciocolată din Elveția susțin că din pricina pandemiei a scăzut considerabil consumul de ciocolată, cea mai mare scădere în ultimii 40 de ani.  la 37 de kilograme pe cap de locuitor pe an. ”Mi se pare mult. Foarte mult mai ales că mulți nu mănâncă ciocolată. recomand ciocolata cu pătrățica. Una-două. (...) Ideea e de moderație”, afirmă medicul nutriționist Anca Hâncu, la Interviurile DC News și DC Medical.

Potrivit acesteia, orice aliment ”poate fi bun atâta timp cât este consumat cu moderație”. Aceasta a mai adăugat: ”Și cât lumea a stat acasă ar fi fost o perioadă utilă să gătim acasă, să învățăm să gătim cu cât mai multe legume, să mâncăm ordonat pentru că nu mai avem scuze stând acasă mult mai mult”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel