Cătălin Botezatu urmează dieta lui Sylvester Stallone, recomandată chiar de nutriționistul celebrului actor. Ce alimente nu are voie să consume
Autor: Angela Sabău pe 07 sep, 11:30 | Diete/Fitness

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a trecut pe un regim alimentar special, menit să îl ajute să depășească problemele de sănătate. Cel care i-a prescris dieta este chiar nutriționistul celebrului Sylvester Stallone.

Cătălin Botezatu s-a lăsat pe mâna lui Angie Kassabie, nutriționista vedetelor de la Hollywood, pe care a cunoscut-o la concursul ”Mister Bulgaria”, desfășurat recent la Varna.

 ”Cătălin a legat o prietenie atât cu Angie, alături de care a jurizat concursul de frumusețe, cât și cu soțul acesteia, amfitrionul evenimentului, care a prezentat show-ul într-o ținută elegantă, marca Bote”, au mai declarat apropiații celebrului designer român, pentru playtech.ro.

După ce s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate, designerul a luat decizia de a urma un regim alimentar. Astfel că, de acum, Cătălin Botezatu va avea grijă la ce mănâncă, dar și cum mănâncă. Nutriționistul i-a recomandat să se concentreze pe ce are în farfurie, ca să mănânce  mai puțin.

”Cătălin va avea o dietă personalizată, în funcție de problemele sale de sănătate, știut fiind faptul că a suferit o operație la inimă și o intervenție chirurgicală la colon. Pentru el va fi destul de greu să elimine din meniu mâncarea mai grasă, precum cârnăciorii și sărmăluțele, dar, dacă i se va cere, este dispus să facă și acest sacrificiu culinar”, au mai declarat apropiații lui Cătălin Botezatu pentru sursa citată. 

Citește continuarea pe Spectacola.

Diete/Fitness Vezi toate articolele