Ce probleme psihologice sunt dezvăluite de dezordinea din locuință

Curațenie
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat care sunt problemele psihologice pe care le dezvăluie dezordinea din casă.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele opt probleme psihologice pe care le generează dezordinea din casă.

”Este foarte important locul în care stăm, bucătăria, dormitorul, sufrageria, holul. Este foarte important cum ținem noi ordinea și de ce facem dezordine. Câteodată avem nebunia de a face foarte multă curățenie, câteodată avem nebunia invers de a lăsa totul baldă, de zici că nici nu îți mai pasă.

Tot ce ține de casa noastră este ca oglinda noastră. Ceea ce se întâmplă cu noi în interiorul nostru se vede în ceea ce avem în casă.

Dezordine depozitată în cutii și dulapuri

Dacă mizeria este depozitată în cutii și în dulapuri, (...) și la prima vedere este o ordine desăvârșită, proprietarul unei astfel de case încearcă să le arate altora doar partea bună a lucrurilor. Pentru acești oameni este foarte important să-și păstreze imaginea pozitivă în ochii altora.

Am observat că oamenii care au această curățenie desăvârșită la prima vedere sunt nefericiți în sufletul lor.

Dezordinea casei în care nu s-a zugrăvit de mult timp

O casă în care nu s-au făcut renovări de foarte mult timp, indică faptul că proprietarul nu e capabil să-și rezolve problemele singur și întotdeauna acești oameni privesc viața prin ochelarii roz, adică ei tot timpul ar aștepta pe cineva care să le rezolve problemele. Nu-și fac planuri de lungă durată, ei trăiesc clipa.

Dezordine la vedere

Dacă obiectele de pe birou sunt acoperite de un strat mare de praf, aceasta vorbește despre oamenii care au un ușor infantilism, au o chestie de subestimare a stimei de sine, adică nu se respectă. Dar, uneori, o masă aglomerată poate vorbi despre ingeniozitate și dezvoltare. Are o vedere de dezvoltare foarte creativă.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce spune despre tine dezordinea din casă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel