Ce se întâmplă cu trupul lui Bogdan Stanoevici. Controverse după moartea actorului

Bogdan Stanoevici. Foto: Facebook
Ce se întâmplă cu trupul lui Bogdan Stanoevici, mort din cauza unor sechele Covid-19. 

Inițial, apropiații lui Bogdan Stanoevici au anunțat că trupul neînsuflețit al actorului va fi depus vineri la Teatrul Elisabeta, pentru ca ulterior să revină asupra acestei decizii.

Ceea ce se știe este faptul că trupul neînsuflețit al lui Bogdan Stanoevici va fi incinerat.

Controversa în spațiul public a apărut odată cu declarația senatorului AUR, Diana Șoșoacă. Aceasta a spus că Bogdan Stanoevici nu a murit din cauza coronavirusului, ci că s-a infectat cu COVID-19, însă s-a vindecat și că principala cauză a morții ar fi un microb pe care l-a luat din spital.

Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, la jumătatea lunii noiembrie, iar după două săptămâni a fost mutat la spitalul CC Iliescu din Capitală. Era confirmat pozitiv cu COVID-19, iar medicii au încercat să-l ajute să respire cu un plămân artificial, însă nu a mai putut să lupte, decesul fiind confirmat în cursul zilei de marți, 12 ianuarie.  

Citește și Ce spunea Bogdan Stanoevici despre COVID-19, înainte să se îmbolnăvească și să moară - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel