Cele mai bune măști de față pentru copii. Cei mici le vor ADORA! Iată clasamentul - FOTO

Aceste măști de față pentru copii sunt drăguțe și confortabile, iar cei mici vor dori să le poarte.

Pe măsură ce pandemia s-a declanșat în ultimul an, purtarea unei măști de față a devenit o cheie importantă pentru a ne proteja pe noi și pe ceilalți de răspândirea COVID-19, chiar și în cazul copiilor. În timp ce persoanele în vârstă și cele cu afecțiuni medicale preexistente (astm, diabet, boli de inimă) par a fi mai vulnerabile la îmbolnăvirea cu virusul, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), copiii pot răspândi cu ușurință infecția fără să știe, deoarece, de obicei, au simptome mai puțin grave.

„Copiii sunt mai puțin predispuși decât adulții să aibă boli severe sau chiar să prezinte simptome de COVID, cum ar fi febră, tuse sau dificultăți de respirație”, spune Sachin Nagrani, director medical. Deoarece copiii infectați cu COVID au mai puține șanse să prezinte aceste simptome revelatoare, pot transmite virusul altora, adaugă el.

Acestea fiind spuse, deși mai puțin probabil, copiii se pot îmbolnăvi grav de COVID, motiv pentru care purtarea unei măști este, de asemenea, esențială pentru sănătatea lor. 

„Toți copiii cu vârsta de peste 2 ani, cu rare excepții, ar trebui să poarte măști”, sfătuiește dr. Sachin. 

Nu este un secret faptul că micuții pot fi pretențioși și este posibil ca și copilul tău să refuze să poarte o mască la un moment dat sau altul. Ce faci atunci? Dr. Sachin recomandă să purtați o mască în timp ce vă uitați în oglindă și să discutați cu copilul despre aceasta. De asemenea, puteți să creați sau să decorați măști personalizate și distractive sau să îi arătați copilului imagini cu alți copii care poartă măști, sugerează el.

„Scopul este de a face ca purtarea unei măști să devină ceva normal pentru copilul sau adolescentul tău.”

Iată ce tip de măști poți cumpăra pentru copilul tău

Mască de față din pânză lavabilă pentru copii, cu 3 straturi, Weddingstar - AMAZON

1. -imagine fara descriere- (amazon_45542800.jpg)

Această mască pentru copii are trei straturi de protecție, curele reglabile și o bandă flexibilă din sârmă, pentru a contura mai bine fața și pentru a preveni aburirea dacă poartă ochelari. Este disponibilă în 33 de variante versatile și modele distractive, inclusiv curcubee, stele zodiacale și fețe de animale. Muți părinți au lăsat un feedback pozitiv, spunând că este confortabilă și respirabilă.

"Am cumpărat această mască pentru fiul meu în vârstă de 9 ani. El a purtat-o ​​în prima zi de școală și a spus că poate fi purtată toată ziua. Are astm și nu a avut probleme cu respirația în timp ce o purta", a împărtășit un internaut.

Mască de față pentru copii Crayola - AMAZON

1. -imagine fara descriere- (masca-amazon_32156800.jpg)

Cu peste 5.000 de review-uri, aceste măști de față pentru copii au curele reglabile pentru urechi și o clemă reglabilă pentru nas. Pot fi spălate și reutilizate și vin cu o etichetă de nume, astfel încât copilul tău să nu-și piardă masca la școală. 

"Cele mai drăguțe măști pentru copii vreodată!", a declarat un cumpărător. 

Mască de față pentru copii Decomen - AMAZON

2. -imagine fara descriere- (masca_49452500.jpg)

Acest tip de mască, recompensată cu cinci stele de cumpărătorii de pe Amazon, poate fi purtat de copilul tău și la orele de sport, datorită țesăturii UV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel