Cină sățioasă și sănătoasă: rețeta nutriționistei Cori Grămescu

Cori Grămescu    Foto: Facebook
O idee de cină sățioasă și sănătoasă a prezentat nutriționistul Cori Grămescu pe pagina sa de Instagram. Rețeta este simplă și rapidă și este foarte ușoară pentru seară.

Nutriționista Cori Grămescu a prezentat o rețetă de musaca, ușoară și sățioasă. Potrivit ei, rețeta este ideală pentru o cină, fiind ușoară și potrivită pentru acest sezon.

„Idee de cină sățioasă și potrivită zilelor de vară – Moussaka light

În procesatorul de mâncare se mizează 2 cepe, un ardei, 2 morcovi dați pe răzătoare, 2 legături de ceapă verde fără frunze, o legătură de pătrunjel și o legătură de mărar tocate mărunt, 500 grame de pulpă de curcan.

Amestecul rezultat se condimentează cu sare, piper și se rumenește în tigaie înaltă cu 3 linguri de ulei de măsline. Când carnea este gătită se adaugă 300 g roșii în conservă și se lasă să mai fiarbă puțin.

Între timp pe tigaia grill se rumenesc felii de vinete și dovlecei. În tava înaltă se pune un strat de vinete, un strat de dovlecei, un strat din amestecul de carne cu legume, apoi încă un strat de vinete, unul de dovlecei și la final se închide cu un strat de vinete.

Se presară cu 70 g cașcaval light dat pe răzătoare și se dă la cuptorul încins la 180 de grade pentru 10 minute. (5 porții în rețetă)”, scrie ea.

Poftă bună!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cori Gramescu (@corigramescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel