Cluj: 20.000 de angajați ai unor companii vor fi vaccinați anti-COVID cu vaccinul de la AstraZeneca, pe cheltuiala proprie

Vaccin Covid-19. Foto Pexels / Gustavo Fring
Angajații mai multor companii din Cluj vor fi vaccinați anti-COVID-19, cu vaccinul AstraZeneca, în patru centre amenajate special, pe cheltuiala proprie a firmelor care au cerut asta.

„Urmare a demersurilor inițiate de doamna subprefect Irina Munteanu, de a deschide 4 centre de vaccinare cu circuit închis și operare în Registrul Electronic National de Vaccinări, vor fi vaccinate 20.000 de persoane cu serul AstraZeneca, angajați ai companiilor rezidente în parcurile industriale TETAROM și totodată locuitori ai județului Cluj: 2 fluxuri - De'Longhi, 2 fluxuri - Bosch, 1 flux - Emerson, 2 fluxuri - TETAROM 1. Centrele de vaccinare vor fi amenajate, susținute financiar și cu personal medical propriu, de companiile beneficiare”, se arată într-o informare a Prefecturii Cluj.

Conform sursei citate, la cele șapte fluxuri de vaccinare vor fi arondate toate societățile rezidente în parcurile industriale, în colaborare directă cu Consiliul Județean Cluj și cu TETAROM SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel