Cornelia Catanga, răpusă de COVID-19. Ce medicament celebru luase artista înainte să moară

Cornelia Catanga a murit. Înainte de a deceda, artista a stat acasă şi a luat şi ivermectină, conform spuselor jurnalistei Mara Bănică. Cornelia Catanga nu credea că există Covid-19.

”Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a spus Mara Bănică.

Între timp, Cornelia Catanga care, se pare că lua ivermectină, a murit. Ea a decedat în urma unui stop cardiorespirator suprapus cu boala Covid-19. Avea doar 63 ani, scrie DCNEWS

Cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit, vineri dimineață, 26 martie. Vestea tristă a fost dată de artista Mara Bănică, cea care a explicat faptul că Cornelia Catanga a făcut un stop cardiorespirator, care s-a suprapus infecției cu Covid-19. Cornelia Catanga era internată la Spitalul Universitar din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel