COVID în școli: 16.316 elevi bolnavi și 5.425 de profesori infectați

Puțin peste 16.000 de elevi s-au îmbolnăvit de infecția COVID de la începerea școlii.

Un număr de 16.316 preşcolari/ elevi şi 5.425 de angajaţi din educaţie au fost confirmaţi cu SARS-CoV-2, a informat miercuri Ministerul Educaţiei. Potrivit sursei citate, 262 de unităţi de învăţământ au activitatea faţă în faţă suspendată integral ca urmare a aplicării art. 3 alin. 2 din Ordinul comun (solicitare a unităţii şi aprobare ISJ/ISMB) şi 135 de unităţi de învăţământ integral în sistem online în urma aplicării art. 6 alin. 2 din Ordinul comun (cel puţin 50% din numărul de clase suspendate).

Totodată, un număr de 85 de unităţi de învăţământ au trecut integral în sistem online în urma aplicării art. 6 alin. 9 din Ordinul comun (ancheta DSP, hotărâre CJSU).

Conform Ministerului Educaţiei, 3.342 de unităţi de învăţământ desfăşoară activitatea faţă în faţă, dar au cel puţin o clasă/ grupă în sistem online, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel