COVID: Incidența COVID-19 în București a ajuns la 15,1 la mia de locuitori! Într-o lună, rata de infectare a crescut de 10 ori!

Coronavirus. Foto: Pixabay
Rata de incidență a COVID-19 calculată la 14 zile a ajuns, miercuri, în București, la 15,1 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Direcției de Sănătate Publică.

În doar o lună, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică a crescut de 10 ori!

Pe 13 septembrie, incidența COVID-19 în Bucureşti era 1,52 la mia de locuitori, conform site-ului DSP, în timp ce pe 13 octombrie coeficientul de incidență a ajuns la 15,1 la ia de locuitori. 

În urmă cu o zi, pe 12 octombrie, rata de incidență a fost de 14,71 la mia de locuitori. 

Conform Bilanțului COVID-19 din 12 octombrie, în 24 de ore în București fuseseră înregistrate 2.380 de cazuri noi de infectare, din totalul de 16.743 cazuri noi la nivel național (în același interval de 24 de ore). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel