Cum își îngrijește tenul Carmen Brumă, după ce a trecut de 40 de ani. A recunoscut REGULILE DE BAZĂ

Carmen Bruma. Foto: FACEBOOK
În afară de silueta de invidiat, Carmen Brumă are, la cei 44 de ani, și un ten impecabil. Ea spune că respectă anumite reguli pentru asta. Iată care sunt acestea: 

Carmen Brumă are câteva reguli de la care nu se abate, odată ce a trecut de vârsta de 40 de ani. 

„Îngrijirea tenului, în special dupa 40 de ani, înseamnă din punctul meu de vedere un echilibru între:

- alimentație corectă și hidratare,

- somn de calitate,

- gestionarea stresului,

- tratamente și produse cosmetice de calitate, adaptate nevoilor tale,

- suplimente alimentare,

- tratamente dermato - estetice făcute constant, la timp și cu măsură, de un profesionist cu experiență și bun simț estetic”, a scris Carmen Brumă, pe pagina sa de Facebook. 

Cum își păstrează silueta de invidiat

Invitată la Interviurile DC News și DC Medical, Carmen Brumă, cunoscută pentru programele sale de exerciții fizice, a spus că sportul pe care fiecare decide să-l practice acasă trebuie să fie la îndemână.

”Sportul, pentru a fi o soluție viabilă pe termen lung, trebuie să-ți fie la îndemână. De-asta foarte mulți oameni aleargă pentru că nu ai nevoie de nimic. (...) Așa am început eu să mă antrenez acasă pentru că nu îmi permiteam din punct de vedere al timpului să petrec ore în trafic, să ajung la sală, să aștept după un anumit aparat, să fac duș, să mă întorc acasă, să mă schimb, să am în permanență după mine dulapul cu haine și tot felul de ținute care-mi trebuiau pe parcursul zilei. Și așa am ajuns să învăț să fac sport acasă și să descopăr că asta este, din punctul meu de vedere, cea mai eficientă, mai viabilă și cea mai ieftină soluție pe termen lung pentru că trebuie să luăm în calcul și asta”, a afirmat Carmen Brumă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel