Cum iubesc bărbații din fiecare zodie: astrologul Daniela Simulescu explică

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit într-un interviu la Spectacola despre cum iubesc nativii din fiecare zodie.

După ce la ultima emisiune a vorbit despre cum iubesc femeile din fiecare zodie, acum a venit rândul bărbaților să fie analizați.

Astrologul Daniela Simulescu a disecat fiecare zodie în parte și a explicat cum sunt, în dragoste, bărbații fiecărei zodii.

„Nu trebuie să ne raportăm la bărbați prin prisma minții noastre, pentru că ei sunt diferiți. Și nu trebuie să judecăm doar după zodie, pentru că e foarte importantă astrograma personală. Dar, vorbind, la modul general, din punctul de vedere al zodiei sunt niște caracteristici generale pentru fiecare nativi ai zodiacului. Fiecare și le are pe ale lui, să zicem așa”, spune Daniela Simulescu.

Berbec: Sunt copiii zodiacului. Da, sunt jucăuși; da, sunt energici; da, sunt grăbiți; se aruncă repede, nu se supără, le trece ușor, au nazuri precum un copil, pentru că, până la urmă, berbecul se zice că este copilul zodiacului, dar nu copiii aceia care mai au nevoie de mămica, pentru că sunt independenți. Berbecul, dacă nu are cu cine să se certe, să-i spună nu fac aia, nu fac aia, nu e berbec.

Când ai un berbec lângă tine, ai nevoie să călătorești, să faci lucruri noi, să nu-l plictisești.

Taur: Sunt foarte molcomi. Când îl ai prin preajmă, să nu-l pui să facă mai multe lucruri deodată, că nu poate. Dacă e la volan și tu-i vorbești, îi pui și muzică și îl mai pui să facă cine știe ce, el n-o să poată să fie atent la tine. Nu trebuie să te superi pe el că nu te-a auzit la un moment dat, pentru că el e atent la ce face.

Nu-i plac surprizele, pentru ei e foarte simplu și clasic. Ei, când au găsit femeia, ei știu că vor o relație de lungă durată, vor să rămână acolo, sunt foarte senzuali și au mare nevoie de atingeri. De contact fizic. El știe că trebuie să vă asigure tot ce înseamnă partea financiară.

Gemeni: au capacitatea de a trece de la o stare la alta, de  a se adapta în funcție de situație și au nevoie să fie glumeți, plini de energie. Nu vrea să se plictisească. Are nevoie să-l stimulezi intelectual. Pune-i întrebări. Dacă vrei să te iubească, să te adore, întreabă-l foarte multe lucruri. Dă-i replică. Susține-i acest joc mental, stimulează-l intelectual. Întotdeauna va fi atras de intelectul unei femei.

Rac: La un bărbat rac, iubirea trece prin stomac. Dacă vrei să te iubească, gătește-i, sau lasă-l pe el să gătească, pentru că nativii cu multe aspecte de rac gătesc, sunt de casă. Nu suportă conflictele, nu suportă să-i zgudui, nu suportă surprizele. Nici chestiile vulgare. Un nativ rac urăște femeile vulgare, prea agresive, prea independente. Se va simți ca și cum are nevoie de mămică. Dacă l-ați dezlipit de mămica lui, veți deveni voi mămica lui.

Leu: Îi observi pe stradă. Sunt foarte încrezători în ei, lumea este a lor. Leul zice așa: eu am valoare; că tu nu o vezi, ești un chior. Se iubește, se observă, stă mult în oglindă. Pe un bărbat leu trebuie să-l lauzi, să-i spui: ce drăguț ești, ce bine-și stă. E precum un copil pe scenă, pe care trebuie să-l aplaude toată lumea. Să simtă că a luat Oscarul. Când simte că este iubit, se va comporta cu tine ca și cu o prințesă. Trebuie doar să-i dai atenție. Și mai mult, orice ați face, nu cicăliți bărbatul leu. În momentul în care ai cicălit un bărbat leu, l-ai pierdut.

Fecioară: Tot timpul vom avea impresia că nu ne iubesc, că nu sunt acolo, dar ei vor zice: păi ți-am cumpărat pâine; păi ți-am făcut micul dejun; am plătit facturile; ce mai vrei acum? Nativul fecioară este foarte calculat. Ei par foarte reci, foarte calculați dar ei au foarte multe frici, temeri.

Bărbatul fecioară întotdeauna găsește soluții, ăsta e modul lui de a te iubi: de te a te ajuta la treburile casei; lasă-l să muncească, pentru că el așa se simte bărbat, așa se simte util.

Poate să fie foarte romantic, atâta timp cât nu-l pui în public să-ți arate dovezi de afecțiune.

Balanță:  Efectiv urăște vulgaritatea. Vrea tot ce-i frumos, diplomat, manierat. E foarte atent la aspectul său fizic și la femeia cu care iese. Se zice de el că este nehotărât. El va zice „cum vrei tu draga mea”. El nu vrea să te supere.

Dacă îl pui să ia o decizie, l-ai terminat. Ia tu decizia. Nu vrea să supere pe nimeni. Caută echilibrul, armonia. El nu vrea să fie singur. Este foarte artistic, are simț estetic pronunțat și caută foarte mult dreptatea.

Dacă vrei să simți că un bărbat balanță te iubește, spune-i că ți s-a făcut o nedreptate. În momentul ăla ia foc. Momentul ăla trezește în el tot. În momentul ăla luptă și este cel mai dur la negocieri.

Scorpion: Sunt prea profunzi, prea pasionali, prea intenși și prea extremiști. Ca să simți că te iubește, nu trebuie să fie liniște. E foarte posesiv și puțin maniacal, chiar. Pentru că lui nu i se pare că îl iubești dacă ești prea liniștită.

Scot tot ce-o mai rău în voi, dar pe urmă vă ajută să vă transformați.

O să-ți arate cât de puternică poți fi, pentru că ei funcționează cel mai bine în momentele de criză.

Se spune că sunt răzbunători, însă pot să treacă de la o stare de obsesie la o stare de detașare totală. E foarte complicat cu un bărbat scorpion, dar când te-a prins, acolo rămâi. 

Săgetător: Bărbatul săgetător vrea să facă foarte multe lucruri, e foarte independent. Are partea această carnală, de viață, dar are și partea aceasta de conștiință, de om. Știe foarte multe.

Sunt playeri, adică joacă la mai multe părți, e foarte pretențios, dar are nevoie și de libertate. Sunt glumeți, ar putea să exagereze uneori.  

E foarte un organizator de evenimente. Îi place să fie lăudat pentru cea  făcut și ține foarte mult la părerea lui. Dar, dacă-i dai libertate, te iubește nemaipomenit.

Capricorn: Sunt implacabili la prima vedere. Reci, glaciari, sunt maturi. Are o mască rece care ascunde foarte multe frici, nevoia de a fi iubit. Are nevoie de predictibilitate.

Nu-i plac flirturile. Nu-i plac chestiile de pe o zi pe alta. El vrea chestii de lungă durată. El vrea să construiască. Cărămidă cu cărămidă. Un bărbat capricorn va rupe foarte greu o relație, pentru că indiferent ce se întâmplă, el e  implicat acolo, vrea să rămână.

Își dorește statut, are nevoie de statut profesional, va fi foarte mult plecat, o să crezi că îi pasă mai mult de serviciu decât de tine, dar nu e așa. Dacă îl ții prea mult acasă îi dăunezi foarte mult. Lasă-l la serviciu, lasă-l să fie ambițios, să ajungă cât mai sus profesional și  te vei bucura de toate roadele muncii lui.

Nu-i cere să te pupăcească în public, dar în intimitate, după ce a scăpat de presiunea socială, este foarte iubitor, pasional și sensibil.

Vărsător: Poate să fie foarte detașat. Un bărbat vărsător se poate rupe foarte ușor, pentru că nu suportă să facă ce face toată lumea.  Dacă vreți să vă iubească bărbatul vărsător, lăsați-l să fie liber. Va fi cel mai bun prieten, va fi cel care vă încurajează.

Are mereu nevoie de energie, are nevoie să facă lucruri, are nevoie de tehnologie. Sunt cei mai buni IT-ști. O să credeți că nu vă iubește, dar el are nevoie să se detașeze.

Vărsătorul va fi cel mai bun prieten, dar nu-i propuneți să faceți un lucru pentru că așa face toată lumea, pentru că nu va vrea. Spuneți-i să faceți ceva pentru că e nou, nu ați mai făcut acel lucru niciodată și va accepta.

Pești:  câteodată sunt mai sensibili decât femeile, foarte empatici, foarte generoși. Dacă, de exemplu, au avut un mediu familial dificil, un abandon, o problemă de sănătate, ei au foarte multe temeri și au o dorință să evadeze.

Pentru ei, ce se întâmplă în viața de zi cu zi e foarte dureros și au nevoie să evadeze. Ei au nevoie fie să bea un pahar cu vin, fie să stea într-o seară singuri.

Dacă ai un bărbat pești și stă singur, nu merge să-l înțepi că nu stă cu tine. Lasă-l în lumea lui, pentru că, cu cât ești mai cicălitoare, cu atât îi faci mai mult rău. Are nevoie să iasă din lumea asta cotidiană, să-l duci într-o altă lume, să aveți o poveste proprie.

Urmărește inerviul video pe Specacola.ro

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel