Cum obții un ten de porțelan. Thalia face furori cu aceste măști faciale

Thalia este o actriță și cântăreață mexicană care arată la 49 de ani ca la 20! Vedeta a dezvăluit secretul unui ten luminos și tânăr. 

Thalia acordă foarte multă atenție aspectului fizic. La cei 49 de ani, arată spectaculos. Dincolo de un genetic foarte bun, vedeta face sport zilnic, mănâncă sănătos și apelează la măștile din ingrediente naturale, cum ar fi avocado și caviar.

”Mulţumită, fericită, ca niciodată mai puternică, în căutarea unei vieţi echilibrate, sănătoasă şi plină de dragoste”, a scris Thalia pe o reţea socială.

”Un an în plus de viaţă, sărbătorind în acest an straniu şi diferit, dar din această situaţie vom ieşi mai puternici ca niciodată. Mulţumesc atâtor dovezi de iubire şi pentru atât de multe daruri virtuale pe care le-am primit. Mă faceţi fericită. Vă iubesc”, a mai scris diva.

Thalia este mamă a doi copii, Sabrina Sakaë, în vârstă de 12 ani, şi Alejandro, în vârstă de 9 ani, alături de soţul ei, producătorul muzical Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani. 

Iată ce măști îți poți prepara chiar tu

 

Mască de față cu avocado și miere

Se ia un avocado proaspăt bine copt, se curăță de coajă, precum și de semințe, și se pasează pulpa bine într-un castron, până când devine o pastă cremoasă. Se adaugă o lingură de miere și se amestecă bine, până când obțineți o compoziție uniformă. Se aplică pe piele și se lasă să acționeze pentru aproximativ 10-15 minute. Se clătește amestecul cu apă călduță și se tamponează fața cu un prosop moale. Masca aceasta cu avocado va da un plus de strălucire feței.

Mască de față cu avocado și fulgi de ovăz

Ai nevoie de jumătate de avocado copt și jumătate de cană de fulgi de ovăz. Fulgii de ovăz se gătesc conform instrucțiunilor de pe pachet și se amestecă bine împreună cu fructul de avocado, pasat până devine piure. După ce obții o pastă cu o consistență uniformă, se aplică pe față și se lasă să acționeze timp de 10-15 minute sau până când se usucă. Se clătește bine fața cu apă călduță și se tamponează ușor fața cu un prosop, scrie totuldespremame.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel