Cum putem scăpa de stres. Exercițiul recomandat de Mihai Voropchievici
Autor: Adisa Codruț pe 17 iul, 10:03 | Recomandări

Durerea cronică poate fi ameliorată de meditație și yoga. Foto: Pixabay

Numerologul Mihai Voropchievici propune un exercițiu care ne scapă de stres.

Numerologul Mihai Voropchievici recomandă un exercițiu de eliminare a stresului, un exercițiu de meditație.

”Câteva minute de meditație, ieșim din sfera cotidianului, din întâmplările noastre și ne lăsăm purtați de gânduri, de visuri, de întrebări pe care nu ni le-am pus niciodată. (...)

Sunt lucruri minunate și pentru că tu te gândești la el, undeva, cineva se gândește la tine. Avem și noi pe cineva. În altă zonă, un grup restrâns de oameni, construiesc ceva care în curând va face ca imposibilul să fie posibil. Ne-am gândit vreodată? Nu ne-am gândit. Sunt lucrurile care se pot întâmpla, dar tot așa frumos, undeva cineva stă pe o plajă, pierdut în spațiu și admiră un răsărit incredibil, iar în alt colț al lumii, altcineva se bucură de un apus nemaipomenit. (...) Câți se gândesc să se însoare, în același moment în care noi vorbim, dar în același moment, un copil tocmai a făcut primii pași fără să cadă, în admirația părinților și în aplauze, pentru că a învățat ceea ce înseamnă mersul.

Un bunic ține strâns mâna unei nepoate, în timp ce îi povestește viața lui și ce a făcut el când era tânăr. (...) O fericire, o bucurie, își unesc destinele. Acest moment este un nou început, iar acest moment pe care îl trăim acum este magic și eu le-aș spune tuturor: profitați de el!  Lăsați-vă purtați de gânduri, de visuri și ce va fi undeva și faceți un joc de anticipație. (...) Dacă nu ne hrănim din tot ce e în jurul nostru, cu bune cu rele, înseamnă că am devenit, undeva, insuportabili pentru ceilalți. Suntem niște roboței care ne autoprogramăm la nefericire și apoi ne întrebăm de ce scârțâim", a explicat Mihai Voropchievici, arată Antena 3.

 

 

 

 

Recomandări Vezi toate articolele