Cum putem scăpa de stres. Exercițiul recomandat de Mihai Voropchievici

Meditație, relaxare      Foto: Pixabay
Numerologul Mihai Voropchievici propune un exercițiu care ne scapă de stres.

Numerologul Mihai Voropchievici recomandă un exercițiu de eliminare a stresului, un exercițiu de meditație.

”Câteva minute de meditație, ieșim din sfera cotidianului, din întâmplările noastre și ne lăsăm purtați de gânduri, de visuri, de întrebări pe care nu ni le-am pus niciodată. (...)

Sunt lucruri minunate și pentru că tu te gândești la el, undeva, cineva se gândește la tine. Avem și noi pe cineva. În altă zonă, un grup restrâns de oameni, construiesc ceva care în curând va face ca imposibilul să fie posibil. Ne-am gândit vreodată? Nu ne-am gândit. Sunt lucrurile care se pot întâmpla, dar tot așa frumos, undeva cineva stă pe o plajă, pierdut în spațiu și admiră un răsărit incredibil, iar în alt colț al lumii, altcineva se bucură de un apus nemaipomenit. (...) Câți se gândesc să se însoare, în același moment în care noi vorbim, dar în același moment, un copil tocmai a făcut primii pași fără să cadă, în admirația părinților și în aplauze, pentru că a învățat ceea ce înseamnă mersul.

Un bunic ține strâns mâna unei nepoate, în timp ce îi povestește viața lui și ce a făcut el când era tânăr. (...) O fericire, o bucurie, își unesc destinele. Acest moment este un nou început, iar acest moment pe care îl trăim acum este magic și eu le-aș spune tuturor: profitați de el!  Lăsați-vă purtați de gânduri, de visuri și ce va fi undeva și faceți un joc de anticipație. (...) Dacă nu ne hrănim din tot ce e în jurul nostru, cu bune cu rele, înseamnă că am devenit, undeva, insuportabili pentru ceilalți. Suntem niște roboței care ne autoprogramăm la nefericire și apoi ne întrebăm de ce scârțâim", a explicat Mihai Voropchievici, arată Antena 3.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai bune uleiuri esențiale care reduc inflamația
10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel