Cum puteți scăpa de stresul organizării unei călătorii?

Cum puteți scăpa de stresul organizării unei călătorii. Foto: TRANSCAR SRL
Doriți să organizați un eveniment deosebit sau doriți să organizați o excursie în țară sau în străinătate în viitorul apropiat? Aveți nevoie de un autocar modern utilat foarte bine pentru ca întreaga călătorie să se realizeze în condiții de confort maxim? Atunci, vă recomandăm să apelați la serviciile unei companii profesioniste care are o experiență de peste 18 ani în furnizarea unor astfel de servicii. Nu este nevoie ca grupul să fie foarte mare. Compania acceptă colaborări și pentru grupuri mai mici!

Ce avantaje aveți dacă alegeți să colaborați cu o companie consacrată?

Flota auto este foarte modernă. Autocarele și microbuzele sunt de tip Mercedes, Volvo, Isuzu sau Iveco. Sunt sigure și verificate periodic din punct de vedere tehnic. Sunt dotate cu toalete, cu instalații de aer condiționat, instalații de iluminat pentru citit, sonorizări de tip DVD, etc.

Șoferii care colaborează cu această companie sunt foarte serioși, au mulți ani de experiență în spate și sunt foarte atenți cu pasagerii. Au existat nenumărate contracte de colaborare inclusiv pentru transportul grupurilor de copii în excursii. Copiii au fost foarte mulțumiți pentru că s-au bucurat de atenție specială din partea dânșilor, restricțiile fiind mai reduse pe parcursul călătoriei.

De asemenea, orice persoană fizică sau orice companie care contractează servicii de închirieri autocare București sau servicii de închirieri microbuze București beneficiază de prețuri în care sunt incluse costurile pentru combustibil, costurile pentru șofer precum și costul asigurărilor și costurile pentru taxe.

Apelați cu încredere numărul de telefon postat pe site-ul companiei pentru a afla cu exactitate ce tipuri de asigurări puteți încheia cu ajutorul acestei companii dar și costul serviciilor de care aveți nevoie.

Alte tipuri de servicii de transport și de închirieri microbuze sau autocare.

Având o experiență de peste 18 ani în furnizarea unor astfel de servicii, compania are o ofertă diversificată direct proporțional cu experiența sa. Nu este un efort prea mare pentru noi să vă întocmim o ofertă pentru transport angajați. Înainte de a decide dacă achiziționați sau nu autocare sau microbuze pentru transportul personalului angajat, lucru care implică multe costuri mari și angajați în plus, solicitați oferta de servicii transport angajați a companiei TRANSCAR SRL chiar acum. Mai mult ca sigur că va fi mult mai convenabil să externalizați aceste servicii repede.

Autocarele dar și microbuzele sunt foarte moderne, sigure și foarte bine echipate!!

De asemenea, suntem în măsură să vă furnizăm și o ofertă pentru transportul copiilor la grădiniță sau la școală, la liceu sau after school.

Localitățile în care avem reprezentanțe sunt București, Ilfov, Roșiorii de Vede, Alexandria, Videle, Turnu Măgurele și Zimnicea. Oferta este valabilă însă și pentru localitățile apropiate dacă vă sunt necesare astfel de servicii. Compania este extrem de flexibilă și atentă la toate solicitările primite!!

Puteți chiar să închiriați un microbuz pentru o vacanță pe care doriți să o petreceți împreună cu grupul de prieteni sau cu celelalte rude din familie.

Merită să stați de vorbă câteva minute despre posibilitățile încheierii unei colaborări frumoase chiar ACUM! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel