Cum și-a descoperit Bianca Brad cancerul: „Aveam doar un semn pe care l-am remarcat mai târziu”

Bianca Brad   FOTO Facebook Bianca Brad
Bianca Brad a dus o luptă grea cu cancerul. A descoperit boala abia când ajunsese în stadiu 3 și deși era împietrită de teamă, a preferat să țină secret diagnosticul, pentru a nu-și speria familia. 

În urmă cu 6 ani, Bianca Brad trecea printr-o cumpănă grea. Depistată cu cancer la sân în stadiul 3, vedeta a dus lupta cu fruntea sus, în liniște, fără să spună nimănui prin ce trece.

Invitată în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, Bianca Brad a povestit cum a descoperit că suferă de această boală. 

"Eu n-am fost la controalele anuale. Într-o noapte m-am trezit cu o durere cruntă în sân, îmi venea să bag mâna și să scot tot ce e acolo. Am căutat pe net, era miezul nopții și nu aveam cu cine să vorbesc.

Pe net scria că nu este dureros, că durerile apar în stadiul terminal. Nu înțelegeam de ce, sânul arăta bine. Aveam doar un semn pe care l-am remarcat mai târziu, o retracție. Am început să caut, am fost la o clinică și deja de la ecografie am văzut că ceva nu e bine. Mi-a zis să merg să fac mamografie. Când a văzut rezultatul mi-a zis că am o "problemuță", nu era chiar o problemuță, pentru că eram în stadiu 3", a dezvăluit Bianca Brad la Prima TV.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despre starea ei și cum a reușit să treacă peste această problemă de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel