Cum slăbești fără să te îngrași repede. Cori Grămescu: Cheia unei transformări pe termen lung
Autor: DCMedical Team pe 07 iun, 15:50 | Stil de viață

Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a explicat ce ar trebui să faci dacă vrei să slăbești și să te menții mult timp.

Cori Grămescu a postat recent pe pagina sa de Facebook mai multe informații cu privire la dietele și modalități de slăbire. 

Este cunoscut faptul că dietele au, deseori, efectul „yo-yo”, mai precis, odată ce am reușit să slăbim, în momentul în care renunțăm la dietă, punem la loc kilogramele pierdute, si chiar altele în plus.

"Mulți dintre noi cred că pierderea în greutate este o abordare "totul sau nimic". Când decidem că vrem să slăbim, vrem să se întâmple rapid și ne schimbăm toate obiceiurile alimentare și de antrenament, sperând că toate aceste schimbări bruște ne vor duce mai aproape de obiectivul nostru. Pierderea greutății nu ar trebui să fie un proces accelerat, deoarece această abordare nu ne vă duce nicăieri.

Ceea ce contează mai mult decât a pierde în greutate este să înțelegem de ce trebuie să ne schimbăm obiceiurile alimentare și de antrenament, precum și alte alegeri de lifestyle, pentru a fi cât mai sănătoși și cât mai în formă, pentru totdeauna.”

Citește continuarea pe DC NEWS

Stil de viață Vezi toate articolele