De ce te temi să te îndrăgostești, în funcție de zodia ta

Relație, semne zodiacale
Toată lumea are nevoie de iubire în viață. Fetele visează să-și întâlnească prtenerul ideal, care să fie alături tot restul vieții. Dar exsită unele motive care fac semnele unele persoane să evite să se implice într-o relație.

A lăsa pe cineva în viața ta nu este ușor, mai ales dacă ai avut inima  frântă. Oricât de mult vrei să fii îndrăgostit, poate fi înspăimântător pentru unii. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur ce vă împiedică să vă îndrăgostiți din nou, atunci astrologia ar putea să vă ajute.

Iată de ce fiecare semn zodiacal s-ar putea teme să nu se îndrăgostească.

Berbec

Fiind unul dintre cele mai independente semne ale zodiacului, le este frică să renunțe la independența și spațiul lor, pentru cineva. Una dintre cele mai mari temeri ar putea fi că îi va ține pe loc. De asemenea, sunt impulsivi și au tendința să se îndrăgostească cu ușurință, motiv pentru care s-ar putea să se confrunte cu inima frântă. Acesta ar putea fi și motivul pentru care le e frică să împărtășească cuiva cea mai intimă parte.

Taur

Taurii sunt stabili în deciziile lor și nu sunt un fan al schimbării. Tânjesc după o relație pe termen lung care să le ofere stabilitate și consistență. Cu toate acestea, se tem că siguranța și fericirea le-ar putea fi  furată dacă permit cuiva să fie atât de aproape de ei.

Gemeni

Gemenilor le place să exploreze și să aibă experiențe noi, așa că nu le place în niciun fel ideea de a fi închis. Cea mai mare teamă a lor este să se îndrăgostească doar pentru a simți că partenerul nu va fi suficient de bun. Își faci griji că și-ar putea pierde interesul pentru persoana de care s-au îndrăgostit.

Rac

Fiind un semn sensibil și hrănitor, persoanele native din Rac ar putea să se teamă să nu se îndrăgostească de cineva care le oferă o falsă siguranță. Au tendința să sacrifice prea mult în numele iubirii și s-ar putea să dea peste niște parteneri nerecunoscători. Datorită trecutului lor, s-ar putea să lr fie frică să se deschidă din nou către cineva care nu este de încredere.

Leu

Leilor le place ideea de dragoste, dar pot fi extrem de pretențios și să aibă standarde înalte, ceea ce este în regulă, dar uneori ar putea pierde o persoană potrivită. Lucrul de care s-ar putea teme cel mai mult atunci când vine vorba de dragoste este dezamăgirea. De asemenea, nu le place ideea respingerii, așa că au tendința să-i alunge pe ceilalți înainte ca ei să o facă mai întâi.

Fecioara

Este foarte analitică în legătură cu toată lumea și tot ceea ce este în viață, chiar și cu ei. Doresc perfecțiunea, chiar și în relații. Vor ce e mai bun, ceea ce nu se întâmplă atât de des. Prin urmare, se tem în permanență că vor deveni cineva care nu va fi capabil să se potrivească cu propriile așteptări.

Balanță

Balanța este unul dintre semnele care visează la iubirea adevărată, dar nehotărârea și frica le stau în cale. Le e teamă de ideea de a fi singur, ceea ce duce la tot felul de aventuri. Le pasă atât de mult de modul în care îi percep oamenii, încât le este frică să nu le arate cineva adevăratul lor sine.

Scorpionul

Oricât de mult vor să experimenteze iubirea și romantismul, au o teamă interioară de a fi trădat. Este atât de puternică încât devin suspicioși cu oamenii din jurul lor. De asemenea, le este frică de trădare într-o relație, motiv pentru care s-ar putea chiar să se abțineți de la a se îndrăgosti cu totul.

Săgetător

Este liber și are poftă de aventură în viață. Deși iubirea este ceea ce caută, ei urăsc să fie limitați într-o relație. Nu vor să fie prinși într-o viață monotonă care le ia libertatea.

Capricorn

Autocontrolul lor îi împiedică să găsească iubirea adevărată. Știu că dragostea poate fi imprevizibilă și nesăbuită. Vor să fii precauți în viață, așa că se temi că dragostea îi va face să se simți prea slabi și să scoată la iveală vulnerabilitățile și nesiguranțele pe care le-au ascuns de lume.

Vărsător

Vărsătorii își iubesc libertatea și nici nu îi deranjează să fie singuri. La fel ca Săgetătorul, nu vor să renunțe la independența lor de dragul nimănui. Deși caută dragostea, au tendința să se distanțeze pentru a-și proteja independența. Singura frică pe care o au atunci când vine vorba de iubire este privarea de spațiul lor privat.

Pești

Au o natură altruistă, așa că au tendința să fie cel care oferă într-o relație. Uneori, oamenii profită de ei, ceea ce le frânge inima. Deci, ceea ce le creează cea mai mare frică este să nu fie apreciat într-o relație. Acesta poate fi și motivul pentru care sunt precauți când vine vorba să tesîndrăgostească din nou.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel