Detoxifiere: băutura bună pentru ficat, care te ajută să slăbești în doar trei zile

O băutură simplă, din doar trei ingrediente și apă, te va ajuta să slăbești și îți va detoxifica ficatul în doar câteva zile.

Acumularea de toxine în ficat vă poate deteriora grav sănătatea. De aceea este o idee bună să-ți ajuți corpul din când în când, dând un impuls ficatului. Această băutură detoxifiantă vă poate susține sănătatea ficatului.

Ficatul îndeplinește unele funcții vitale în corpul uman. Este responsabil pentru purificarea și reglarea sângelui și eliminarea deșeurilor din sânge, dar are și alte funcții importante. De exemplu, organul este responsabil pentru absorbția și stocarea nutrienților din alimente. De asemenea, joacă un rol foarte important în consumul de alcool. Procesele ficatului asigură faptul că alcoolul nu este (prea) nociv pentru corpul nostru, ci poate fi descompus. Atenție, însă, ficatul poate face acest lucru cu ușurință când vorbim de alcool în cantități mici, dar cantitățile mari pot deteriora ficatul pentru totdeauna. Mulți oameni nu știu că ficatul este, de asemenea, unul dintre cele mai importante organe atunci când vine vorba de slăbit. Prin urmare, ficatul vă poate ajuta să pierdeți excesul de greutate.

Iată o băutură care, luată de teri ori pe zi, timp de trei zile la rând, vă poate ajuta să pierdeți în greutate. De asemenea, o puteți folosi ca un stimulent suplimentar atunci când urmați o dietă.

Ingrediente:

Suc de la 3 lămâi

1 cană de pătrunjel tăiat mărunt

5 bucăți de țelină

6 căni de apă

Puneți sucul de lămâie, pătrunjelul și țelina într-un blender și amestecați totul. Apoi adăugați apa și amestecați din nou. Puteți repeta această detoxifiere după șapte, până la zece zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel