Dietă Andreea Marin. Rețeta-minune de pâine, gata în cinci minute! FOTO

Andreea Marin ține la propria imagine, așa că este foarte atentă la ce mănâncă. Recent, a dezvăluit rețeta-minune de pâine, pe care o prepară în doar cinci minute!

Fosta prezentatoare a emisiunii de succes "Surprize, surprize" și actuală gazdă a emisiunii "Nu Există Nu Se Poate" de la TVR2 are o siluetă armonioasă, pentru care recunoaște că luptă din greu atât în bucătărie, cât și în sala de sport.

Vedeta a scos definitiv anumite alimente din stilul ei de viață, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

În ce constă dieta Andreei Marin

 

Andreea a renunțat la făinoase (pâine, paste etc.), dulciuri, produse care conțin zahăr, sucuri carbogazoase, carbohidrați, fructe prea bogate în zaharuri. Cu ajutorul medicului Alina Spinean, specialist în nutriție, ea a conceput o dietă care în cazul ei a dat roade.

În afară de cele menționate mai sus, vedeta susține că poate mânca orice. Pește, carne, brânzeturi, salate. Pe lista celor permise se mai află: supe, ciorbe, ceai unt, smântână, legume, verdețuri etc.

Această dietă care o ajută pe Andreea Marin după sărbători este susținută și de activitatea sportivă, vedeta povestind că obișnuiește să facă cel puțin o jumătate de oră mișcare în fiecare zi în aer liber.

Caută să facă pauză între mese de câteva ore, de cel puțin 3 ore, și încearcă să nu mănânce cu 4 ore înainte de a se culca. Andreea a mai mărturisit că și-a făcut analizele de sânge cerute de nutriționistă înainte de a urma această dietă.

"(...) Am urmat cu sfințenie sfaturile ei (n.r. - medicul Alina Spinean), când ma apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate. Nu sufăr deloc de poftă, mă ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute, practic nu simt ca am o restricție astfel.", le-a povestit Andreea fanilor pe contul ei de Instagram.

Rețeta de pâine de la Andreea Marin

 

Această pâine nu are în compoziție făina tradițională. E ușor de gătit și este gata în doar cinci minute. Așadar, nu necesită foarte mult timp, este sănătoasă și gustoasă.

Ingrediente: 65g făină de migdale (cam 3 linguri cu vârf, o găsești online sau la Plafar);2 ouă întregi;2 linguri de unt topit;o linguriță mică de praf de copt;sare după gust;semințe și condimente : chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper (după preferințele fiecăruia).

Dacă vrei să iasă un desert, atunci poți să înlocuiești sarea cu câteva picături de ștevie pentru îndulcire. Poți să adaugi și puțină cacao sau pudră de roșcove. Toate ingredientele se amestecă într-un bol înalt de sticlă, iar apoi acesta se ține timp de 3 minute în cuptorul cu microunde. Dacă vrei poți să mai adaugi 30 de secunde pentru o pâine mai rumenită.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel