DIETĂ de vedetă: Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kg în timp record. Alimente permise

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a ținut o dietă care a ajutat-o să scape de 17 kilograme în doar câteva săptămâni (15 zile).

Regimul alimentar al impresarei Anamaria Prodan s-a bazat pe salată de roșii și castraveți, dar și pe pește. De la 72 de kilograme, vedeta a ajuns la 55 de kilograme, în timp record!

”Am fost destul de atentă cu alimentația. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveți și pește cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mișcarea a avut un rol esențial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deși am un program destul de aglomerat. Bineînțeles, procedurile și tratamentele corporale au avut și ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta.”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru o publicație românească. 

De asemenea, Anamaria Prodan a consumat sucuri de fructe și legume. 

”Am băut 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curățat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale, cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Și apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider.”, a dezvăluit vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel