Dieta după Paște. Ce să faci ca să scapi de kilogramele în plus

Fructe bune pentru slăbit
Mișcarea și o dietă zilnică din trei mese și gustări din fructe constituie o variantă pentru a da jos kilogramele acumulate în urma sărbătorilor de Paști.

Nutriționistul Lygia Alexandrescu recomandă ca după mesele îmbelșugate de Paște din dieta familiei ar trebui să facă parte legumele şi fructele proaspete, cereale integrale bogate în fibre, chefirul, sana, laptele bătut. Iar dieta zilnică, adaugă nutriționistul, ar putea fi împărțită în trei mese principale şi două gustări de fructe Între mese: apă şi ceai neîndulcit.

Specialistul mai subliniază că gustarea de fructe luată dimineața să fie formată din fructe mai dulci, cu indice glicemic superior, iar cea de după-amiază, din fructe mai acre. Iar pe lângă atenția acordată dietei nu trebuie uitate nici exercițiile fizice, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel