Doliu în lumea medicală! A murit Andrei Carantino, medic primar chirurgie plastică și estetică, doctor în științe medicale
Autor: Cătălina Burghelea pe 07 mai, 17:09 | Diverse

FOTO Facebook

Este doliu în lumea medicală! Doctorul Andrei Carantino, medic primar chirurgie plastică și estetica și doctor în științe medicale, a decedat în cursul acestei dimineți, 7 mai. Vestea a fost anunțată de o apropiată a familiei, fiind primită cu tristețe de colegii medicului de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. 

Din primele informații, medicul Andrei Carantino decedat în această dimineață, 7 mai, în jurul orei 10:30. Surse medicale susțin că medicul ar fi avut probleme de sănătate mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut a suferit o ruptură de aortă. 

Vestea tristă a fost anunțată de jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de Facebook. 

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista. 

Medicul Andrei Mircea Carantino era născut pe 5 martie 1960 și împlinise de curând 61 de ani. 

Andrei Carantino era specializat în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, arsuri și chirurgie estetică. Totodată, a fost doctor în științe medicale, abordând tema „Considerații morfo-funcționale asupra aponevrozei palmare în maladia Dupuytren”. 

 

Diverse Vezi toate articolele