Doliu în lumea medicală! A murit Andrei Carantino, medic primar chirurgie plastică și estetică, doctor în științe medicale

FOTO Facebook
Este doliu în lumea medicală! Doctorul Andrei Carantino, medic primar chirurgie plastică și estetica și doctor în științe medicale, a decedat în cursul acestei dimineți, 7 mai. Vestea a fost anunțată de o apropiată a familiei, fiind primită cu tristețe de colegii medicului de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. 

Din primele informații, medicul Andrei Carantino decedat în această dimineață, 7 mai, în jurul orei 10:30. Surse medicale susțin că medicul ar fi avut probleme de sănătate mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut a suferit o ruptură de aortă. 

Vestea tristă a fost anunțată de jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de Facebook. 

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista. 

Medicul Andrei Mircea Carantino era născut pe 5 martie 1960 și împlinise de curând 61 de ani. 

Andrei Carantino era specializat în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, arsuri și chirurgie estetică. Totodată, a fost doctor în științe medicale, abordând tema „Considerații morfo-funcționale asupra aponevrozei palmare în maladia Dupuytren”. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel