DOLIU în MEDICINĂ! Medicul psihiatru Doina Donciu de la Institutul Socola a decedat

Dr Doina Donciu a decedat. Foto: Institutul Socola / Facebook
Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași a anunțat dispariția prematură a medicului psihiatru Dorina Donciu! Este al doilea medic de la Socola care a murit de la începutul anului.

„Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași anunță cu profund regret dispariția prematură a doamnei dr. Dorina Donciu, care în data de 2.03.2021 a plecat dintre noi pentru totdeauna!

Fiică a reputatului prof. dr. Mihai Șelaru, dr. Dorina Donciu a continuat și a îmbrățișat cu aceeași pasiune psihiatria, fiind înzestrată genetic cu abilitățile necesare viziunii și profunzimii unui psihiatru care transcede granițele clasice ale psihiatriei și reușește natural să cuprindă complexitatea ființei umane.

A fost un medic erudit, orientat mereu spre binele pacientului, permanent dornic să își îmbunătățească și perfecționeze nivelul de pregătire profesională.

O personalitate puternică, autentică, care emana cunoaștere, forță și viziune, un lider înnăscut, o persoană care reușea prin simpla prezență să-i impacteze pe ceilalți și să fie o sursă de pasiune, profunzime, bogăție, putere, vitalitate și inspirație.

A fost un foarte bun coleg, i-a ajutat necondiționat pe toți cei care au avut nevoie de sprijin și a menținut până la final o ținută demnă atât în relațiile profesionale, cât și în cele personale, demnitatea fiind trăsătura care i-a confirmat autenticitatea incontestabilă.

Doamna doctor Donciu va rămâne în memoria și în sufletul celor care au cunoscut-o.

De fiecare dată când un om valoros ne părăsește, reflectăm din nou la condiția umană, la sensul și scopul omului pe pământ, și încercăm să ne reamintim adevăratele valori pentru care merită să trăim!

Dumnezeu să o odihnească!

Drum lin în lumină, Doamna Doctor Dorina Donciu!” se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Institutului Socola. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel