Dr Cristian Lupașcu: Noutăți în transplantul de organe și țesuturi. Academia de Sănătate

Prof dr Cristian Lupașcu
EXCLUSIV
Prof Dr Cristian Lupașcu vine la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, luni, de la ora 11.00, pentru a dezvălui noutăți din programul de transplant de organe și țesuturi și provocările întâmpinate în vreme de pandemie.

Prof Dr Cristian Lupașcu este un reputat chirurg de la Spitalul Universitar de Urgență „Sf. Spiridon” Iași și vicepreședinte al Asociației Române de Chirurgie Hepato Bilio Pancreatică și Transplant hepatic. 

La Academia de Sănătate, profesorul va discuta despre provocările pe care le-a determinat în materie de transplant această perioadă dificilă, din punct de vedere uman dar și din cel al sistemului medical, dată de noul coronavirus și boala provocată de el, COVID-19.

Vom afla noutăți în materie de transplant, atât cel de organe cât și cel de țesuturi, și vom avea o imagine de ansamblu a lucrurilor care se petrec în această direcție, în România. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 19 octombrie de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel