Dr Cristian Pandrea: Medicina de Urgență și Sărbătorile de Iarnă, în pandemia COVID. Interviurile DC Medical

Dr Cristian Pandrea. Foto: DC Medical
  LIVE
Dr Cristian Pandrea vine la Interviurile DC Medical, de la ora 14.00, pentru a ne explica ce a însemnat anul 2020 în Medicina de Urgență, ce se va întâmpla de acum încolo în lupta cu pandemia COVID-19. Pentru că ne apropiem de Sărbători, medicul ne va explica și ce ar trebui să facem ca să nu ajungem la Urgență din cauza problemelor specifice sezonului rece!

Dr Cristian Pandrea, medicul Coordonator al Departamentului CPU/AMBULANȚĂ de la Spitalul Clinic Sanador, vine astăzi, de la ora 14.00, la Interviurile DC Medical pentru a explica ce a însemnat anul 2020 pentru Medicina de Urgență și pentru Serviciile de Ambulanță, mai ales cum s-au modificat aceste servicii din cauza pandemiei COVID-19.

Dar pentru că Sărbătorile de Iarnă se apropie vertiginos, cunoscutul medic ne va explica și cum ne putem proteja de pericolele care vin la pachet cu sezonul rece: vorbim de gripă și de traumatisme de tot felul, dar și de infarct și despre AVC. 

Emisiunea va fi transmisă pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical, de la ora 14.00. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel