Dr. Florescu: Se umple spitalul cu tineri, fără comorbidități, infectați cu varianta Delta! „Să nu ziceți că nu v-am spus...” Decizii INEXPLICABILE

Pacienți COVID-19, spitalul ROL 2 Ana Aslan. Foto: print screen / Spitalul Militar Central
„Iar se umple spitalul. Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati,  dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID. Ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta și că NU SUNT VACCINAȚI! De ce nu sunt vaccinați???” întreabă Dr. Simin Aysel Florescu.

Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babș din Capitală, a redat pe pagina sa de Facebook, dialogul avut cu medicul-șef de gardă din unitatea medicală pe care o conduce. 

„Suntem pe val, îmi spune medicul șef de gardă de azi, Elena N...." pe valul 4", adaugă ea, râzând nervos......

Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati,  dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critică de boală și faptul că NU SUNT VACCINAȚI. 

Păi de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezența unei echipe medicale.  

Și atunci de ce nu sunt vaccinați??

Pentru că „nu cred în vaccin”. Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi științifice,  nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți???? 

Și atunci de ce nu sunt vaccinați???

Pentru ca le e frică de „efecte adverse”. Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID??

Și atunci de ce nu sunt vaccinați????

Pentru că nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicină, nu în religie!! Nu trebuie să „credeți”, ci să ascultați argumentele lor medicale și să luați o hotărâre cu creierul ăla bun, nu cu ăla din paleolitic.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați?????

Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață? Vor sa tremure de frică pentru viața familiilor și prietenilor lor? Nu cred.

Și atunci de ce nu vă vaccinați???????

Hai, până nu vă ia ca din oală. 

Vaccinați-vă, dați-vă și dați-le celor din jur șansa la viață și sănătate. 

Dacă tot nu vreți,  să nu ziceți că nu ati știut la ce vă expuneți. 

Noi v-am spus.....”, a scris Dr. Simin Aysel Florescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel