Dr Teodor BULIGA: Totul despre cancerele aparatului digestiv. INTERVIURILE DC MEDICAL

Dr Teodor Buliga. Foto: SANADOR
EXCLUSIV
Dr Teodor Buliga vine astăzi la Interviurile DC Medical, de la ora 14.00, pentru a discuta despre cancerele tractului digestiv: cum și de ce apar, cu se diagnostichează și cum se tratează.

Dr Teodor Buliga este medic primar chirurgie generală, cu competențe în chirurgia laparoscopică, chirurgia robotică și chirurgia oncologică de la Spitalul  Clinic Sanador. 

El a explica, la Interviurile DC Medica, care sunt tipurile de cancer care apar la nivelul tractului digestiv: Cum apar și de ce, care sunt tiurile de cancere digestive cele mai frecvente, cum se pune diagnosticul și cum se tratează? 

Care este rata de remisie și riscul de recidivă în fiecare caz în parte, ce risc există ca aceste cancere să revină după o perioadă de timp și ce trebuie să facă pacienții care au fost deja operați de un cancer digestiv? 

Emisiunea va fi transmisă pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical, astăzi, 1 iulie, de la ora 14.00. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel